Výsledky Voříškiáda

17.06.2012 17:44

IV. Voříškiáda ve Zdicích

                Dne 17. 6. 2012 od 10 hodin proběhl již čtvrtý ročník Zdické „Voříškiády“. Za účasti sedmnácti soutěžících a přibližně třiceti diváků a „fandů“ proběhla soutěž ve třech kategoriích.

                Po přehlídce psích miláčků, vybrala laická porota „nejhezčího oříška“. Vítězství si odnesla Martina Voháňková (Tetín) s fenkou Sárou, i když se Sára odmítala předvádět. (foto č. 1) 2. místo patřilo Karolině Hoškové s Ajšou a na třetím místě se umístila Hana Vostárková reprezentantka Zdic (Lounín) s Dastym.

                V kategorii „Dovednost“, kdy soutěžící  předváděli  mimořádné kousky svých mazlíčků zvítězila Karolína Hošková s Barim a Aišou, druhé místo si vybojovala Hana Vostárková s Dastym a na třetí příčce se umístila Jana Hiřšlová s Megi. (foto č. 2)

                V poslední kategorii závodu účastníci soutěžili v běhu přes 8 překážek, kde museli prokázat i svou fyzickou zdatnost (např. kotrmelec, běh přes psí překážky, houpačku a hod na cíl). V této kategorii opět zvítězila a obsadila i třetí místo Karolína Hošková s Barim a Ajšou a na druhém místě se umístila reprezentantka Zdic z Lounína Kristýnka Veselá s Mazlíkem.  (foto č. 3)

                Hezký den a dobrou náladu nám přineslo i počasí. Pořadatelé pod vedením „ředitele závodu“ Petra Pánka mohli být spokojeni. Škoda, že některým členům organizace jsou takovéto akce lhostejné. Na padesát dětí a rodičů se bavilo v areálu ZKO Zdice 635 a každý účastník si odnesl diplom a dárek, který si vybral dle zájmu a libosti z široké nabídky.

                Zvláštní poděkování patří fotoateliéru Ing. Šilhavého ze Zdic za fotodokumentaci                               a  Středočeskému kraji za podporu ZKO Zdice 635 bez níž by tyto akce byly obtížně realizovatelné.

                Těšíme se na další již pátý ročník Voříškiády ve Zdicích.

                                                                                                                          

FOTO ZDE

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode