Výsledky Voříškiáda 15.6.2013

15.06.2013 18:56

V. Voříškiáda ve Zdicích

                Dne 15. 6. 2013 se uskutečnil již pátý ročník Zdické „Voříškiády“. Za pěkného slunného počasí se sešlo na cvičišti u Červeného potoka 22 soutěžících a přibližně třicet pozorovatelů z okolí Zdic.

                Soutěžilo se ve třech disciplínách – nejkrásnější („nejošklivější“) voříšek, dovednosti s pejskem, závod okolo cvičáku přes deset překážek. Krásné dopoledne prožili účastníci v radosti a v zábavě. Bylo zajištěno pohoštění v rámci možností. Program od 13 hodin zpestřila šermířská společnost Duellanti, která se svým půlhodinovým vystoupením postarala o zajímavý zážitek účastníků i diváků.

ZKO Zdice 635 děkuje Středočeskému kraji , který v letošním roce podpořil jeho akce z dotace Hejtmana Středočeského kraje a také organizátorům těchto akcí z řad členů ZKO.

Výsledky V. ročníku:  Michaela Šindelářová a bordercolie Shelia byla vyhlášena absolutním vítězem a obsadila i první  místo za umělecký dojem; Marta Vosková a pes Teo (oba měli stejný přeliv – zelený) byli vyhlášeni „nej“ voříškem; v závodu přes překážky zvítězila Renáta Suchá a pes Robin (účastnice výcviku ve Zdicích), druhé místo obsadila celková vítězka Michaela Šindelářová a třetí místo Marta Vosková. Každý účastník si odnesl diplom, pohár a dárek, který si vybral dle zájmu a libosti z široké nabídky cen.

                Děkujeme všem účastníkům závodu a návštěvníkům Voříškiády a těšíme se na další již                VI. ročník.

                                                                                                                             výbor ZKO Zdice 635

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode